Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon üyesi okulumuz öğretmenleri İnci Gencer ve Sibel Aşlakcı tarafından yürütülen "Geleceğin Yetişkinleri Bugünden İşbaşında" projesi kapsamında 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı, Dumlupınar İlkokulu Müdürü Latif Erkoç,  müdür yardımcıları Erdal Akdoğan, Gülay Acar, Dilek Kale 'nin katılımlarıyla yapılmıştır. Katılımları ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel Aşlakcı ve İnci Gencer’in yürütmüş olduğu Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon projesi kapsamında okulumuzun Eko-Tim öğrencileri Sincan Belediyesi Eko Çiftlik Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler. Hem sıfır atık, geri dönüşüm ve kompost ile ilgili bilgiler öğrendiler hem de geri dönüşüm malzemelerinden oluşan çocuk parkında eğlendiler.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Mart Ayı Bulmaca' etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Mart Ayı Pazen Tahta ile Masl Anlatımı' etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Kelime Türetme' etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Mart Ayı Anlamını Bul' etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Mrt

Eko Okul olma yolunda ilerlerken öğrencilerimizin çevre farkındalığını arttırmak adına ‘Little Saviors Of Nature’ isimli eTwinning projesi okulumuzda 1/M öğretmeni Sibel Aşlakcı ve öğrencileri 1/ K öğretmeni Hakan KAÇAR ve öğrencileri ile 4/J öğretmeni İnci Gencer ve öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

Şbt

Eko Okul projesi kapsamında Eko-Tim öğrencilerimiz sınıflarında ‘Evde Yapılabilecek Tasarruflar’ konulu sunumlarını gerçekleştirip, bilgilendirme yaptılar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, “Deyim ve Atasözleri Maket” etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, “Deyim ve Atasözleri Resimleme” etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel Aşlakcı ve İnci Gencer’in yürütmüş olduğu Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon projesi kapsamında Kimya Mühendisi Pınar Akay velilerimize ve öğrencilerimize “Sürdürülebilirlik Semineri” vermiştir. Kendisine, Sayın Şube müdürümüz Erkan Mehmet Akar'a, okul müdürümüz Latif Erkoç'a katılımları ve destekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, “Deyim ve Atasözleri Drama” etkinliğini sınıflarımızda gerçekleştirdik

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anlat Bakalım " çalışması okulumuzda uygulanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel Aşlakcı ve İnci Gencer’in yürütmüş olduğu Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon projesi kapsamında Etimesgut İlçesi Tema Temsilcisi Ali GÖKMEN velilerimize ve öğrencilerimize “Çevre Bilinci Semineri” vermiştir.

Şbt

Dijital becerilerin önem kazandığı bu dönemde okulumuzda 4/J öğretmeni İnci Gencer ve öğrencileri ile 3/C öğretmeni Mesrure Cebecioğlu ve öğrencileri tarafından “On The Way Of Digitalization” isimli e-Twinning projesi yürütülmektedir. Projede 5 İtalyan ve 8 Türk yer almaktadır.