Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel Aşlakcı ve İnci Gencer’in yürütmüş olduğu Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon projesi kapsamında Etimesgut İlçesi Tema Temsilcisi Ali GÖKMEN velilerimize ve öğrencilerimize “Çevre Bilinci Semineri” vermiştir.

Şbt

Dijital becerilerin önem kazandığı bu dönemde okulumuzda 4/J öğretmeni İnci Gencer ve öğrencileri ile 3/C öğretmeni Mesrure Cebecioğlu ve öğrencileri tarafından “On The Way Of Digitalization” isimli e-Twinning projesi yürütülmektedir. Projede 5 İtalyan ve 8 Türk yer almaktadır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden 4/J sınıfı öğretmeni İnci Gencer kuruculuğunda ve 1/K sınıf öğretmeni Hakan Kaçar ile birlikte yürütmüş oldukları e-Twinning Projesi " Children Thinking With P4C" ( Çocuklarla Felsefe) AVRUPA KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirildi. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Proje 6 Türk, 2 İtalyan ve 1 Azerbaycanlı ortak ile yürütülmuştür.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 1. dönem yapılan etkinliklerimizi içeren panomuz hazırlanmıştır.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması' yapılmıştır. Birinci olan öğrencimiz ödüllendirilmiş, eseri ilçeye gönderilmiştir.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Hatırlatmaca' çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Anlamını Bul' etkinliği yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Dede Korkut Hikayeleri Okuma' çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel Aşlakcı ve İnci Gencer velilerimize yönelik olarak ‘Çevre Kirliliği’ ile ‘Atıkların Geri Dönüşümü’ konuları hakkında bilgilendirme semineri düzenlediler.

Ock

Eko-Tim her hafta çalışmalarına büyük bir hızla ve istekle devam ediyor. İşte Eko-Tim ekibinin hazırladığı panolar.

Ock

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları yoksulluğun sona erdirilmesi , çevrenin korunması ,refahın adil paylaşımı ,sağlık ve kaliteli yaşam vb . olarak toplam 17 evrensel amaçtan oluşuyor . Children’s Speaking Club-P4C Sustainable Devolopment Goals eTwinning projesi ile öğrenciler seçtikleri amaçlar üzerine eleştirel ve sorgulayıcı düşünme tekniklerini kullanarak çalışmalar yapıp , kendi çözümlerini üretmeye başlayacaklardır. Türkiye, İtalya, Polonya , Sırbistan ve İspanya ‘dan üye öğretmenlerin olduğu projede 4/J sınıfı öğrencilerimize ve İnci GENCER öğretmenimize başarılar dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz “Hikâye Anlatma Yarışması”na katılım sağlayan ve derece alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Eko Okul Projesi kapsamında en temiz sınıflara kupaları verildi.

Ara

2/H sınıfı öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı'ya ve Şube Müdürümüz Sayın Erkan Mehmet Akar'a sınıflarında sunum yaptı. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon üyesi okulumuz 'Geleceğin Yetişkinleri Bugünden İşbaşında' projesi açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı ve Şube Müdürümüz Sayın Erkan Mehmet Akar'ın katılımlarıyla yapılmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.