Dumlupınar İlkokulu

.
30 AĞUSTOS MAH. 2066 CAD. DUMLUPINAR İO. BLOK NO 2 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan,sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak: Tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan,milet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen ; İnsanlara ve düşüncelerine saygılı ; Sorumluluk sahibi;Kendine güvenen ve kendisine güvenilen ; Hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen,çözümleri uygulamaya koyabilen,hayatın her anında zevk alabilen insanlar yetiştirmek.
Misyon
Çocuklarımızı Dumlupınar İlkokulunda hayata başarılı ve mutlu olacak şekilde yetiştimek ve onların iletişimde bulunduğu bireyleride bu doğrultuda yönlendirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :8500
Öğretim Şekli :Okulumuz 4+4+4sistemine geçmiş ve normal öğretim yapan ilkokul olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.
Saatler
Okulumuzda ders sabah saat 09:00 itibariyle başlamakta 14:40 da sona ermektedir.
Doğalgaz ile çalışan kalorifer sistemi ile ısınmaktadır
Okulumuza ulaşım minibüs ve EGO otobüsleri ile sağlanmaktadır.
30 Ağustos Mah. Hikmet ÖZER Cad.2066.sk No:2 Etimsegut ANKARA
Okulumuz merkez ilçeye bağlı ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Halk oyunları-Teakwondo-Wushu-Futbol
Proje Çalışmaları
eTwinning Projeleri: 2020-2021 ´Kardeşim Azerbaycan-Kardeşim Türkiye´ eTwinning projesi ile ´Avrupa Kalite Etiketi´ ´Bana Bir Masal Anlat Anne´ eTwinning projesi ile ´Ulusal Kalite Etiketi´ ´Etkinlik Sepeti Kumpanyası´ eTwinning projesi ile ´Ulusal Kalite Etiketi´ 2021-2022 ´Fiziksel Etkinlik Oyunları´ eTwinning projesi ile ´Ulusal Kalite Etiketi´ ´Oyuncu Matematik/ Playful Maths´ eTwinning projesi ile ´Ulusal Kalite Etiketi´ ´Bölgelerden Yansıyan Sanat´ eTwinning projesi ile ´Ulusal Kalite Etiketi´