ANKARA / ETİMESGUT - Dumlupınar İlkokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında afiş çalışması etkinliğini gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerinize hediyelerini verdik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eko Okul Projesi kapsamında Atık Malzemelerden Kumbara Yarışmamız büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Bilen Oturur' etkinliğini gerçekleştirdik.

Ara

Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda 'Sözlük Tasarımı' çalışması gerçekleştirdik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Okulumuzda yapılacak olan etkinlikler ilkokullar için olan eylem planına göre belirlenecektir.

Kas

EKO TİM İŞ BAŞINDA. EKO TİMDE GÖREVLİ ÖĞRENCİLER ARKADAŞLARINA ÇÖP-ATIK İLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİLER. GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİNDEN BAHSETTİLER.

Kas

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI PROGRAMINI HAZIRLAYAN 4/İ SINIFI ÖĞRENCİLERİNE VE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ, SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Mogan MTAL'de yapılan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023-2024 dönemi açılış çalıştayına proje sorumlularımız Sibel Aşlakcı , İnci Gencer ögretmenlerimiz ve okul müdürümüz Latif Erkoç katılmıştır.

Kas

KIZILAY HAFTASI PROGRAMIMIZ İÇİN GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

KODLAMA HAFTASINDA BİZ DE VARIZ. ÖĞRENCİLERİMİZ CODEWEEK ETKİNLİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİP SERTİFİKALARINI ALDILAR.

Ekm

Eko okul panomuzu hazırladık. Öğrencilerimizi geri dönüşüm ve çöp hakkında bilgilendiriyoruz.

Ekm

Değerli öğretmenlerimizin hazırladığı, sevgili öğrencilerimizin başarıyla sunduğu “13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu” programımızdan kareler.  Millî mücadelemizin karargâhı Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere millî mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.