Ekm

13 EKİM AFETE HAZIRLIK GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN TATBİKATIMIZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SONLANDIRILMIŞTIR. TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

ERASMUSDAYS ETKİNLİKLERİMİZİ ' SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR' YAPARAK TAMAMLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZE ERASMUS PROJE TANITIMIMIZI YAPTIK. ERASMUS PROJE KONUMUZ ÇEVRE İLE İLGİLİ KISA FİLM İZLEDİK. HEM BİLİNÇLENDİK HEM EĞLENDİK.

Ekm

ERASMUSDAYS PANOMUZU HAZIRLADIK. ERAMUSDAYS DE BİZ DE VARIZ.

Ekm

ERASMUSDAYS ETKİNLİKLERİNDE BİZ DE VARIZ.

Ekm

Okulumuzu sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda çevreci bir okul yapmak için Eko Okul projemizi velilerimize tanıttık. Eko Tim de görevli öğrencilerimizi yapacakları faaliyetler hakkında bilgilendirdik.

Ekm

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DÜNYA OKUL SÜTÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN

Eyl

Okulumuzu sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda çevreci bir okul yapmak için Eko-Okul projesine başvurumuzu yaptık.Öğretmenlerimizi projemiz hakkında bilgilendirdik.

Eyl

26 Eylül Avrupa Diller Gününü kutladık. Öğrencilerimize dil öğrenmenin önemini aşıladığımız, çokdilliliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin önemine dikkat çektiğimiz, dilsel ve kültürel zenginliğini geliştirmenin önemini vurguladığımız bu günde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Gürsel Avcı okulumuzu ziyaret ederek okul müdürümüze hayırlı olsun dilekleri iletmiş ve eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde incelemiştir. Kendilerine nazik  ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

E güvenlik panomuz

Ock

Okulumuz Güvenli İnternet Kullanımı Farkındalık belgesi olan eSafety Label Bronz etiket sahibidir.